Korfwater

Zo heb je ook een aanbouw op een lastig plekje, ofwel er is geen achterom, en je zit in het midden van een huizenblok en de woonkamer vloer is te zwak voor een mini heistelling. Dan zit maar één ding op alles over het dak met een kraan en het moet een zware kraan zijn want de heistelling moet ook over het dak. Detail in deze aanbouw is de extra aandacht voor geluidwerende beglazing en ventilatie roosters in verband met de achterliggende A12. Verder hebben we het hele huis onder handen genomen van toilet tot badkamer van de zolder tot de begane grond. En niet te vergeten alle beglazing vervangen voor HR++ isolatie glas. Maarten en Reina bedankt voor de prettige samenwerking en de mooie foto’s!

Leemansschans

Als er in een wijk diverse aannemers actief zijn met het plaatsen van aanbouwen is het al een stuk makelijker om een aannemer te kiezen. Als er echter twee aannemers zijn die over het algemeen hetzelfde bieden voor ongeveer dezelfde prijs kan een keuze lastiger worden. Als stukje extra kwaliteit kan bmdbouw dan de verbouwgarantie aanbieden van Bouwgarant. Hiermee heeft u nog meer zekerheid, en geen risico dat u uw geldt kwijt bent en geen aanbouw heeft. Deze aanbouw is met grote verbazing van de opdrachtgever gerealiseerd in drie weken tijd! Inclusief het overspuiten van het bestaande plafond van de woonkamer om zo weer één plafond te krijgen met de nieuwe aanbouw.

Biggenweide

Bij deze aanbouw is er bewust voor gekozen om een andere kleur en type vloertegel toe te passen. Dit omdat de huidige tegel niet meer beschikbaar was. Omdat het bestaande plafond wel mee genomen is met het spuitwerk van de aanbouw is er een naadloos plafond ontstaan. Met deze oplossing ervaar je de verschillende vloertegels minder. Om toch milieubewust bezig te zijn is het oude zonnescherm wat nog buitengewoon goed werkte herplaatst op de nieuwe gevel.

 

Bouwgarant

bouwgarant logobouwgarant

© 2018 BMD Bouw B.V.. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.