Aanpak

 • Een opname gesprek duurt meestal 1,5 tot 2 uur. Dit is wellicht lang echter willen we in detail weten wat u verwacht van de aanbouw. We zullen u vragen stellen die we nodig hebben voor het opstellen van een detail begroting. Het is van belang dat u een beeld heeft wat u wilt besteden aan de aanbouw. 

  In veel gevallen pakken we ook de hele woonkamer mee, werkzaamheden kunnen onder anderen bestaan uit: leidingwerk voorbereiding voor de nieuwe keuken, overal vloerverwarming als hoofdverwarming, het hele plafond overspuiten met de nieuwe aanbouw erbij, een lang gekoesterde gashaard enz..

  Als de werkzaamheden goed zijn doorgesproken dan zal de uitvoering vlot verlopen, en is de kans op onverwachte kosten klein.

  Hier onder een voorbeeld van een stukje open begroting.

  open begroting heiwerk

 • Als de open begroting akkoord is bevonden en we krijgen de opdracht voor het werk gegund, dan maken we een overeenkomst met een verwijzing naar de open begroting. Deze overeenkomst dient getekend retour gestuurd te worden naar BMD Bouw B.V. 

  Klik hier voor een voorbeeld overeenkomst.
 • In veel gevallen is er geen vergunning nodig voor een aanbouw aan de achterzijde.

  Of u een vergunning nodig heeft hangt af van uw situatie, u kunt een vergunning check doen op www.omgevingsloket.nl Ook kunt U langs gaan bij de bouwbalie van uw gemeente en uw bouwplannen voorleggen, zij zullen aangeven of er wel of geen vergunning is vereist.. 

  Indien er een vergunning is vereist dan verzorgen wij dit hele traject, van tekeningen tot en met de berekeningen. Indien u zelf uw tekeningen en berekeningen heeft geregeld dan kunnen we uiteraard bouwen conform uw wensen en gegevens. 

  Uiteraard is het mogelijk dat u vast zit met uw bouwplannen, we willen wel uitbreiden maar hoe. Neem dan contact op voor een afspraak, dit werkt erg verhelderend.
  gevelaanzichten
 • Het is voor u en voor ons belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Voordat wij starten krijgt u een detail planning van de werkzaamheden. Deze planning wordt verspreid aan alle belanghebbende bij het bouwproces, zo weet een ieder wat wanneer van hem of haar wordt verwacht.

  Klik hier voor een vergrote versie van de planning.
  planning
 • Door in het voortraject alle werkzaamheden goed door te spreken, zal de uitvoering vlot verlopen. Uiteraard zullen wij ingaan op mogelijke aanpassingen, met name elektra punten worden tijdens de uitvoering nogal eens aangepast, dit is geen probleem. 

  De uitvoering van de onderdelen kan nog wel eens verschuiven, uitgangspunt is wel dat de opleverdatum gehaald wordt en dat we de werkzaamheden uitvoeren binnen de afgesproken termijn. Zodat u kunt gaan genieten van de extra verkregen ruimte in uw woning.
 • Als de werkzaamheden zijn afgerond volgt de oplevering. Tijdens de oplevering kijken we onder andere of de deuren goed sluiten, is alles opgeruimd of zitten er geen krassen op het nieuwe aangebrachte glas. Deze punten worden genoteerd op een opleverlijst en indien mogelijk aansluitend verholpen.

  Klik hier voor een Procesverbaal van oplevering.

Bouwgarant

bouwgarant logobouwgarant

© 2018 BMD Bouw B.V.. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.