Home Referenties
Referenties
Winkelruimte met 6 appartementen. PDF Afdrukken E-mail

In het hart van Rotterdam hebben we een pand gestript, geheel nieuw opgebouwd en verbouwd om er een zestal appartementen van te maken. Op de begane grond hebben we een winkelruimte verbouwd en een nieuwe aanbouw geplaatst om de winkelruimte te vergroten.


 
Geelgroenlaan Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

 
Schuur Tollensstraat Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

 
Dakkapellen Hekelingenstraat en Bergkristal Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

We hebben reeds vele zolders voorzien van dakkapellen met een indeling. Het nemen van een dakkapel en het kiezen van een zolderindeling gaan vaak samen. Wij kiezen bewust voor het maken van een dakkapel in het werk omdat we dan alles op elkaar kunnen afstemmen. Het nadeel van een prefab dakkapel is dat er gewerkt wordt met een sandwich constructie, deze constructie is met regen en omgeving geluiden erg gehorig. Vaak worden er ook balken direct in het zicht geplaatst voor het opvangen van de constructie, met traditioneel maatwerk kun je dit allemaal voorkomen.

Rolluiken: Wat tegenwoordig veel gebeurt is het plaatsen van een rolluik ingebouwd in het dakkapel overstek. Het rolluik huid extra warmte en geluid tegen en doet gelijk dienst als verduistering hiermee kunnen gordijnen aan de binnenzijde komen te vervallen. In combinatie met draaikiepramen en het rolluik op de kierstand is er nog steeds ventilatie aanwezig, en de ruimte is nog steeds goed verduistert. In een donkere en rustige kamer slaap je echt veel beter.

Indelingen: indien de zolder hoog genoeg is plaatsen we vaak een vliering vloer met een vlizotrap op deze manier is er vaak 10 tot 15 m2 extra opslagruimte te creëren. De meeste zolders zijn voorzien van een wasmachine en een droger door een goede indeling te maken kun je hier een echte wasruimte maken waar het prettig is om te werken. Afhankelijk van de situatie worden muren samengesteld uit gipsblokken of houten wanden met een gipsplaat bekleding.

Er zijn nog veel meer onderdelen waar resultaat te behalen valt, ons uitgangspunt is de zolder ruimte optimaal benutten met de mogelijkheden die er zijn.

 
Dakkapellen Aakwerf en Spierwit Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

 

 
Opbouw Meerkerkstraat Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

 
De kerkplan Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Door een fabrieksfout is de bestaande gevelbekleding ernstig aangetast. We hebben nieuwe houten gevelbekleding aangebracht van Bruynzeel. De gevelbekleding is vooraf ingemeten en behandeld met lak. In het werk hebben we de 101 stuks panelen verlijmd tegen de gevel.

 

 

 
Kapperszaak Hair D PDF Afdrukken E-mail

Voor Hair D hebben we een uitbreiding gerealiseerd voor een kapperszaak aan huis. Het is een ruimte geworden welke geheel op zichzelf staat los van de woning met eigen warmte en energie voorzieningen. Wij wensen Ed en Diana goeie zaken!

 
Opbouw verdieping: Semschans Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Op deze woning hebben we een complete verdieping geplaatst. De basis van de binnenwanden is prefab houtskeletbouw met een gipsplaat bekleding. De binnenwanden zijn uitgevoerd in Gipsblokken. Door een gedegen voorbereiding is de plaatsing op locatie binnen 3,5 week gerealiseerd. Bewoner heeft zelf het schilderwerk van de wanden en het plaatsen van een laminaatvloer op zich genomen.

 
Aanbouw Uitbouw Biggenweide Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Bij deze aanbouw is er bewust voor gekozen om een andere kleur en type vloertegel toe te passen. Dit omdat de huidige tegel niet meer beschikbaar was. Omdat het bestaande plafond wel mee genomen is met het spuitwerk van de aanbouw is er een naadloos plafond ontstaan. Met deze oplossing ervaar je de verschillende vloertegels minder. Om toch milieubewust bezig te zijn is het oude zonnescherm wat nog buitengewoon goed werkte herplaatst op de nieuwe gevel.

 
Dakkapellen: Osylaan Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Op deze woning hebben we aan weerszijde van de woningen grote dakkapellen geplaatst. De dakkapellen zijn geheel onderhoudsvrij. Omdat een zolder erg warm kan worden en de opdracht gever geen airco wilde plaatsen in verband met energie verspilling. Hebben we als zonwering zonwerend glas toegepast en een nieuwe dakconstructie met een hoge isolerende isolatie waarde. Ook de elektrische rolluiken zorgen voor een aanzienlijke warmte reductie.

 
Opbouw: Bronsgroen Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Na 15 jaar kwam ik langs deze door ons gemaakte uitbreiding. Altijd goed om te weten dat hij er nog net zo uit ziet als we hem achter lieten. In de tussentijd is de gezins situatie veranderd en hebben we er nog een tussen wand geplaatst.

 
Opbouw en dakkapel: Aakwerf Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Hoewel sommige huizen best wel over veel ruimte beschikken komt dit door een schuin kapconstruktie niet geheel tot zijn recht. Bij deze woningen is dit opgelost door het plaatsen van een dakkapel en het optrekken van de bestaande achtergevel. Op deze manier kunt u eindelijk eens echt genieten van de ruimte, die er altijd als was.

 
Opbouw Hemelsblauw Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Op de plek van het bestaande balkon hebben we een opbouw geplaatst. Tevens was de bestaande opbouw aan de zijkant voorzien van Trespa gevelbekleding, dit hebben we verwijderd en voorzien van metselwerk. Ook de bestaande dakbedekking van de bestaande opbouw is voorzien van nieuwe dakbedekking.

 
Aanbouw Uitbouw Leemansschans Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Als er in een wijk diverse aannemers actief zijn met het plaatsen van aanbouwen is het al een stuk makelijker om een aannemer te kiezen. Als er echter twee aannemers zijn die over het algemeen hetzelfde bieden voor ongeveer dezelfde prijs kan een keuze lastiger worden. Als stukje extra kwaliteit kan bmdbouw dan de verbouwgarantie aanbieden van Bouwgarant. Hiermee heeft u nog meer zekerheid, en geen risico dat u uw geldt kwijt bent en geen aanbouw heeft. Deze aanbouw is met grote verbazing van de opdrachtgever gerealiseerd in drie weken tijd! Inclusief het overspuiten van het bestaande plafond van de woonkamer om zo weer één plafond te krijgen met de nieuwe aanbouw.

 
Opbouw Cruquiusschans Zoetermeer PDF Afdrukken E-mail

Op Noordhoven eiland hebben we op het bestaande balkon een opbouw geplaatst. Tevens hebben we de bestaande binnengevel verwijderd voor meer ruimte winst. In de hal was verloren ruimte die niet werd benut, hier hebben we een natte ruimte gemaakt met een douche en een wastafel. Tevens hebben we de bestaande kozijnen op de 1e verdieping verwijderd en nieuwe geplaatst. De basis van deze opbouw is houtskelet, indien u kijkt bij Proces onder referenties dan kunt u een foto reportage zien hoe deze opbouw tot stand is gekomen.

 

 
«StartVorige123VolgendeEinde»

Pagina 1 van 3
Copyright © 2018 BMDbouw. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.