Home Aanpak
Een effectieve aanpak
PDF Afdrukken E-mail

BOUWENMETDAADKRACHT hanteert een heldere project aanpak die bestaat uit drie fasen. In alle fasen heeft u één en dezelfde persoon als aanspreekpunt. Wat ons betreft de enige juiste manier om te zorgen dat uw ideeen 1-op-1 vertaald worden in oplossingen. De fasen zijn:

 

Het voortraject

In het voortraject bepalen wij samen met u hoe we uw wensen en bouwplannen het beste in kunnen vullen. Alternatieven worden besproken, rekeninghoudend met uw budget. De ervaring leert dat dit een wat langer gesprek is als gebruikelijk met een aannemer, wij willen in dit gesprek toe naar de werkelijke verbouwing, zodat wij een offerte kunnen maken waar u een goed gevoel bij heeft. Bij voorkeur passen wij geen ramingen of stelposten toe wij willen weten wat moet er worden gebouwd. Als we deze zaken weten kunnen we efficient aan de slag. Na dit gesprek zullen we een aantal offertes opvragen bij onze onderaannemers en levernciers om de prijs vast te stellen. Als de diverse prijzen binnen zijn worden alle kosten berekend. Het voortraject wordt afgesloten met een heldere offerte.

 

De bouwfase

Tijdens de bouwfase zorgen wij dat verzorgd en vakkundig personeel u bouwproject realiseerd. Voor aanvang stellen we een planning op waneer wat wordt uitgevoerd, hierdoor weet u wat wanneer gebeurd, en het belangrijkste wanneer het klaar is. Werkzaamheden vinden te alle tijden aansluitend plaats. We zullen onze uiterste best doen om voor u de overlast tot een minimum te beperken. Een eventuele uitloop van een project wordt direct gecommuniceerd. Uiteraard kunt u ons tijdens het bouwproces ook ´s avonds even bellen als u terug komt van uw werk, om die brandende vraag te stellen. Tijdens het bouwproces staan wij ten alle tijden open voor sugesties, wij willen een top produkt leveren dat aan alle wensen voldoet, je doet het tenslotte maar één keer!

 

De nazorgfase

Als de werkzaamheden zijn afgerond zullen we samen langs de werkzaamheden lopen om te kijken of alles aan de gevraagde kwaliteit voldoet en of dat alles werkt. Eventueele gebreken worden genoteerd en binnen een termijn van twee weken verholpen. Nazorgpunten zijn voor ons essentieele punten bij de afronding van onze projecten. Bmd is pas klaar met een bouwproject als het naar uw en onze tevredenheid is afgerond.

 
Copyright © 2018 BMDbouw. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.